Dankzij begeleid psychiatrisch vervoer van GGZ Vervoersdienst weet u zeker dat u de zorg krijgt die u wenst. 24/7 staat het team van begeleiders klaar om voor een toegankelijk, laagdrempelig en discreet vervoer te zorgen. Van ziekenhuisbezoek tot een begeleid familiebezoek: met begeleid vervoer van GGZ Vervoersdienst bent u onderweg met en naar goede zorg.

GGZ vervoer Nederland Contact

Begeleid psychiatrisch vervoer

Aandacht en begeleiding staan centraal wanneer u onze hulp inschakelt. Wanneer u kiest voor begeleid vervoer, wordt de cliënt in kwestie op een normale en veilige manier verplaatst. Dit houdt in dat het begeleid vervoer gebeurt in een voertuig met minimale herkenbare opdruk en wordt er geen gebruikgemaakt van dwang- en drangmaatregelen. Doordat wij ons inleven in de psychiatrische cliënten en verplaatsen in de situatie, weet u zeker dat u kiest voor passende oplossing.

Beschikbaar voor iedere doelgroep

Onze vervoersdienst is er voor iedereen. Zelfs voor jongeren zorgen wij dat het vervoer naar bijvoorbeeld een ziekenhuis of instelling vlekkeloos verloopt. Is het bijvoorbeeld verstandig om tijdens de rit met het Jeugdzorg Vervoer de ouders mee te nemen? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Zo zorgt GGZ Vervoersdienst voor een toegankelijk en laagdrempelig begeleid vervoer. Nog vragen of een afspraak maken? Laat het ons weten door te bellen naar 088-11 23 900.

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl

  Samenwerking waar we trots op zijn

  ggzvervoersdienst-zuidwester
  AltrechtDuurzaamklein-GGZ Vervoer Noord Holland
  ggzvervoersdienst-zuyderland
  politie-logo-partner-ggz-vervoersdienst
  jeugdhulp-friesland-partner-van-ggz-vervoersdienst-jeugdzorg-vervoer
  GGzCentraal-logo-GGZ Vervoer Zuidholland
  pro-persona-partner-van-ggz-vervoersdienst
  Rijnstate GGZ Vervoer Rotterdam-Den Haag
  ggzvervoersdienst-yulius
  ggzvervoersdienst-UMC-maastricht
  st-antonius-ziekenhuis-partner-van-ggz-vervoersdienst
  ggzvervoersdienst-UMC-utrecht