Loading...

Psycholance

/Psycholance
Psycholance2018-10-10T14:23:59+00:00

De psycholance van GGZ Vervoersdienst vervoert personen met een GGZ- of verslavingsproblematiek veilig, rustig en op een passende manier in Amsterdam en de rest van Nederland. De gespecialiseerde medewerkers van GGZ Vervoersdienst verzorgen het transport van A naar B en weer terug, u hoeft hier niet bij te zijn. Dat bespaart u weer tijd!

Geen sprake van drang- en dwangtoepassingen bij de psycholance

U wilt dat uw cliënten zo rustig en veilig mogelijk worden vervoerd en de reis als zo aangenaam mogelijk ervaren. Onze professionele medewerkers zorgen hiervoor dankzij hun optimistische en motiverende aanpak. Indien gewenst, kan voor en na het vervoer de-escalerend worden gewerkt. Door deze werkwijze te hanteren in Amsterdam en de rest van Nederland rond het vervoer met onze psycholance, worden dwang- en drangtoepassingen voorkomen. Door onze snelle inzetbaarheid wordt ook voorkomen dat personen met GGZ- of verslavingsproblematiek onnodig lang moeten wachten op vervoer wanneer zij bijvoorbeeld bij de politie of in het ziekenhuis zijn.

Voor wie is de psycholance geschikt?

De psycholance is inzetbaar in de vier grote steden van Nederland, zoals de hoofdstad Amsterdam. Van origine wordt dit vervoersmiddel ingezet voor verwarde personen. Onze doelgroep bestaat uit personen die raakvlakken hebben met minstens een van onderstaande punten:

  • Geen direct spoedeisende noodzaak, waardoor ambulance-inzet niet in aanmerking komt
  • Te veel last van ziektebeeld om zelf vervoer te organiseren
  • Een dermate dominant ziektebeeld dat een reguliere taxidienst niet volstaat
  • Onvoldoende steun in het netwerk en de omgeving om zich door hen te laten vervoeren

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Heeft u een psycholance nodig in Amsterdam of een andere grote stad? Maak dan snel een afspraak door te bellen naar 0800-1123900.

Ook interessant

Transport begeleiding | Uitzonderlijk vervoer begeleiding | Vervoer naar rechtbank

Contactformulier

Wij staan u graag te woord, voor welke vragen dan ook. De medewerkers van GGZ Vervoersdienst zijn 24/7 bereikbaar. Wilt u meer informatie, of zit u met een accuut vervoersvraag, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Heeft u een vervoersaanvraag? Dan kunt u deze mailen naar Vervoer@ggzv.nl

De GGZ vervoersdienst wordt aanbevolen door:

Bel ons nu